Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal acull una jornada sobre el benestar dels professionals de la salut

El Col·legi de Metges de Barcelona organitza a Vilafranca la primera Jornada sobre el benestar i la qualitat de vida dels professionals de la salut.

L’acte tindrà lloc demà a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i està dirigit a metges, infermers, veterinaris, farmacèutics, psicòlegs, odontòlegs i altres professionals relacionats amb el món de la salut. la jornada s’ha organitzat través de les seves Juntes Comarcals del Garraf, l’Alt Penedès i l’Anoia.

Aquesta jornada té l’objectiu d’acostar al territori la tasca que du a terme el Col·legi de Metges en l’àmbit de la promoció de la salut d’aquests col·lectius professionals. Durant la jornada també intervindran els responsables de prevenció i salut laboral dels hospitals comarcals del Consorci Sanitari del Garraf, de l’Anoia i de l’Alt Penedès.

Es pot accedir al programa complet de la jornada al següent enllaç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: