Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’H2OCI 2016 innova en format i amplia en un 40% l’oferta de les activitats

L’H2OCI 2016 innova en format i amplia en un 40% l’oferta de les activitats

S’ha presentat la 3a edició de l’H2OCI, un programa que combina una oferta d’activitats de lleure i físico-esportives i el bany, i que se celebrarà del 4 al 29 de juliol a les piscines d’estiu.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, destacava que ja s’ha consolidat aquest projecte lúdico- esportiu. Segons va explicar, en aquesta edició la proposta és ampliar l’oferta de lleure per a les famílies, i a més, oferir un nou format d’activitats esportives per a adults, més lúdiques i especialitzades. Anna Doblas va insistir molt en l’esforç que s’està fent per construir un projecte que ens faci diferents a les activitats realitzades a la resta de piscines del territori.
Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és l’ampliació en un 40% de l’oferta d’activitats programades en relació a l’estiu anterior. Es passa de les 17 del 2015 a les 24 d’aquest 2016.
Una altra de les novetats més significatives és l’ampliació també dels formats. Les activitats s’agrupen en 3 formats. Família, activitats de lleure, espectacles, tallers i bany a les piscines d’estiu, per infants i famílies les tardes de juliol.
La novetat seria l’After work, activitats físiques per després de treballar, a l’aire lliure, dirigides per tècnics especialitzats, amb final a l’Hídric amb beguda energètica Km0, tapes per picar i tertúlia tècnica sobre l’activitat amb l’especialista que l’ha dirigit. Es farien els capvespres de dimarts i dijous del juliol.
Finalment hi hauria la proposta de Nit, centrada en els divendres. Música, ball, tapes selectes i bany a la terrassa de l’Hídric i les piscines d’estiu.
En el cas de les activitats de família, l’entrada té un preu únic d’1€ a partir de 2/4 de 6 de la tarda per els majors de 2 anys. L’After Work té places limitades i cal fer inscripció prèvia. S’adreça a majors de 16 anys amb un cost de 3€. Les activitats de Nit tenen un preu únic de 5€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: