Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet continua celebrant els seus 50 anys amb una exposició a la Capella de Sant Joan

El proper dimarts 7 de juny a les 8 del vespre s’inaugura a la Capella de Sant Joan l’exposició: M’enCANTA L’Espinguet 50anys, que es podrà visitar fins al diumenge 19 de juny.

A L’Espinguet està fent aquest curs diferents activitats per tal de celebrar els seus cinquanta anys d’existència. Van començar amb una trobada d’ex directors, el musical Peter Pan, un sopar d’ex cantaires i el tradicional concert per Sant Jordi on aquest any hi van participar també els excantaires. Ara arriba l’hora de l’exposició, tot això a més de les colònies i el Juguem Cantant.
A través d’imatges, és vol mostrar que tot i l’evolució constant del món i de la societat, el treball pel qual va iniciar-se l’Espinguet, és tant vàlid i necessari ara com quan va fundar-se. Volen transmetre i encomanar les ganes de cantar, perquè com diu el lema de l’exposició, cantar ens enCANTA!!!!.
A l’exposició, la música hi serà molt present, i s’hi podran escoltar diferents cantates que s’han fet durant aquests anys.
El Cor Infantil l’Espinguet va ser fundat l’any 1965. Des d’aleshores, aquesta tasca ha estat ininterrompuda. Al llarg d’aquestes cinc dècades, al voltant de 700 vilafranquins i penedesencs han estat protagonistes de la seva història.
El cor està obert a tothom que en vulgui formar part. Actualment està format per una seixantena de cantaires d’entre 3 i 18 anys, i el formen tres grups: petits, mitjans i grans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: