Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Live vol repetir les jornades Dona+45 dedicades a la salut fetes a Vilafranca

Divendres la tarda la sala de Plens del Consell Comarcal acollia la segona de les sessions d’aquestes jornades dedicades a parlar de la salut de les dones de més de 45 anys.

Organitzades per l’associació “Live hoy empieza una nueva vida”, la intenció és potenciar punts de trobada i reunió per a dones de més de 45 anys amb la voluntat de poder tractar tots els temes que les afecten. Com explica la presidenta d’aquesta associació, Cristina Porta, van néixer amb la voluntat d’acompanyar i donar suport a les dones que havien patit un càncer de mama en la seva reincorporació al dia a dia posterior. Aquestes sessions volen, però, anar més enllà del que seria la malaltia.
Porta explica que estan satisfetes de com han anat les jornades, i que la seva intenció seria repetir de cara al novembre.
En aquesta segona sessió que es feia divendres al Consell Comarcal hi van participar en primer lloc Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa; i posteriorment el ginecòleg expert en sol pelvià Oriol Porta, i l’osteòpata Quim Vicent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: