Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca engega una campanya per engrescar castellers

La Jove de Vilafranca engega una campanya per engrescar castellers

Sota el lema “Don’t worry, be Jove!” i amb un disseny divertit basat en la emoticona d’una cara somrient, la Jove de Vilafranca inicia una campanya per mirar de captar nous castellers.

Sota el lema “Don’t worry, be Jove!” i amb un disseny divertit i llampant basat en la emoticona d’una cara somrient, la Jove de Vilafranca inicia una campanya que es vol adreçar a tots aquells que pensen en participar i fer castells però que potser no s’hi atreveixen o pensen que és difícil. Així, independentment del nivell, la colla convida a tothom qui ho vulgui a provar els castells, d’una manera divertida, desenfada i directa.
Així, la Jove de Vilafranca vol engrescar i animar nous castellers per fer créixer la colla, apuntant-se l’objectiu de recuperar el nivell social de finals de 2013 amb gairebé 200 socis-castellers.
La campanya, que també juga amb el doble sentit de les paraules en anglès i en català, s’allargarà durant tota la temporada. També, a partir de la setmana vinent, es posaran a la venda unes samarretes i bosses d’esquena que es podran adquirir al local de la colla i a la paradeta al mercat de Vilafranca. Aquest material a la venda i l’ajut de petits comerços vilafranquins autofinancen aquesta campanya.
A banda de l’aspecte purament promocional de la campanya Be Jove!, hi haurà diverses activitats paral·leles. La primera, que ja està tancada, serà una potenciació de la 3a. Festa de Cal Peitabí, del 12 al 17 de juliol, on a banda de l’habitual diada castellera s’organitzaran diversos actes conjunts amb d’altres entitats.
Tot el relacionat amb la campanya tindrà, també, una important presència a les xarxes socials, on les etiquetes #BeJove i #BeHappy acompanyaran diverses publicacions i campanyes específiques de la colla en aquest entorn digital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: