Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana el vot útil al Penedès per reforçar l’independentisme al Congrés dels Diputats

El cap de llista al Senat per la demarcació de Barcelona, el sadurninenc Santi Vidal, acompanyat de la també candidata penedesenca al Senat, Fina Mascaró, i del candidat al Congrés Toni Sisternes.

A la rambla de la Girada de Vilafranca, tot just davant del monument a Lluís Companys, Vidal ha demanat el vot per ERC davant d’altres forces que defensen la independència com el vot útil que permetrà tenir més força per fer sentir la veu de Catalunya a Madrid.
Els representants d’ERC al Penedès han destacat que cal tenir present que altres formacions, com per exemple en Comú Podem, acabaran entenent que la proposta d’un referèndum pactat amb l’estat és inviable ja que ni PP ni PSOE ho volen, com tampoc C’s. Aixì han explicat que sumant el 48% a favor de la independència amb l’11% d’En Comú, s’acabarà comptant amb un suport proper al 60%.
D’altra banda, des de la JERC han fet també aquests dies un acte de campanya en què han defensat que els joves es puguin implicar més directament en la política. Demanen poder votar als 16 anys i també que es tingui més consciència de la importància dels joves a la societat. Xavier Roger és el número 7 a les llistes al Congrés, i membre de la JERC.
Des de la JERC expliquen que en la propera legislatura treballaran des de Madrid per defensar els drets de la gent jove i el seu dret a una feina digna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: