Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Engeguen les Cuines i Tapes del Remeiart 2016 a Santa Margarida i els Monjos

A partir de demà i fins el 19 de juny Santa Margarida i els Monjos acollirà una nova edició de les Cuines i Tapes del Remeiart.

La ruta gastronòmica oferirà tapes a 2 euros i mig i menús que oscil·len entre els 15 i els 25 euros. Tant les tapes com els menús tenen la particularitat d’estar elaborats amb herbes remeieres. Totes les tapes es serveixen acompanyades d’una copa de vi o cava dels cellers del municipi. Enguany i com a novetat les cuines i tapes inclouran també el pa i la coca del Remeiart, que es podran trobar a les fleques i pastisseries col·laboradores.

Amb l’acte d’aquest divendres es donarà el tret de sortida del Remeiart que inclou diverses activitats durant dues setmanes i que culminarà el 19 de juny amb la Fira Remeiart, al Castell de Penyafort. En aquest sortit d’actes hi ha la tercera edició de la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes, que tindrà lloc aquest dissabte. És una proposta nocturna per tastar vermuts, licors i combinats a l’aire lliure en el marc del jardí del Molí del Foix. Les activitats començaran amb tallers de cocteleria per a adults i infants a partir de les 7 de la tarda. A dos quarts de nou del vespre començarà una sessió de maridatge de vermuts i licors d’herbes amb formatges artesans, a càrrec de Xerigots. El preu del maridatge és de 15 euros i cal inscripció prèvia a . A les 10 començarà la sessió de relats eròtics amb herbes i finalment a les 11 de la nit començarà l’actuació del grup Set de Rumba fins la 1 de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: