Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada de Sant Joan dóna el tret de sortida a les transmissions castelleres per PTV i RV

Els dos mitjans segueixen apostant pels castells, una temporada més.

 

A banda dels programes setmanals del Diades Castelleres i el Va de Castells, aquest divendres també es suma a la graella la retransmissió d’algunes de les diades castelleres més importants del calendari a través de La Xarxa Televisions.

L’inici serà aquest divendres, a Valls, amb la diada de Sant Joan des de la Plaça del Blat. La retransmissió començarà a la una i es podrà seguir tant per Penedès TV com per Ràdio Vilafranca amb dos equips diferents: en el cas de la televisió el tarragoní Carles Cortés conduirà la locució amb el peu de plaça de la periodista vilafranquina Anna Vallhonesta i els comentaris del vallenc Francesc Domènech. En la versió ràdio qui estarà al capdavant serà el cronista casteller d’aquesta casa, Pep Ribes, amb el peu de plaça del periodista vilafranquí Ernest Gili i els comentaris d’Àlex Alonso, de TAC12. Serà la primera actuació de la temporada on es trobaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls que arriben en estats de forma diferents però amb ganes de portar més d’un gamma extra a la plaça. Aquesta serà la primera de les deu grans cites del calendari casteller que aquesta temporada es podran veure a La Xarxa Televisions i també a les televisions i ràdios locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: