Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Diables de Sant Pau d’Ordal celebren aquest cap de setmana la seva festa

Els Diables de Sant Pau d’Ordal celebren aquest cap de setmana la seva festa

Divendres a la nit es farà el correfoc infantil, i dissabte a la nit el de les colles grans.

Divendres dia 3, serà el dia dedicat als més menuts de la colla. A 2/4 de 10 del vespre es donarà inici al correfoc infantil a la Plaça de l’Església, que recorrerà diferents carrers del poble fins arribar a la Plaça Subirats. El correfoc anirà a càrrec dels Diables Petits de Cervelló, els Diables Petits de Piera i els Diables petits de Sant Pau d’Ordal.
Dissabte 4 de juny tindrà lloc el gran correfoc amb les colles de diables “El Nyerro” del Conflent, de la Catalunya Nord, els Diables de Riudoms i els Diables de Sant Pau d’Ordal. El correfoc s’iniciarà a 2/4 d’11 de la nit a la Plaça de l’Església, fins arribar a la Plaça Subirats on es farà una gran petada final conjunta.
La festa continua amb DJ Deivit a la Sala del Cafè, hi haurà barra a preus populars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: