Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cuinera Ada Parellada ha impartit un taller de cuina familiar amb els llegums

Aquest dimarts el Restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca va acollir un dels actes en motiu de l’Any Internacional dels Llegums.

Va ser un taller de cuina familiar amb Ada Parellada que va comptar amb una quinzena de participants. L’objectiu era atraure d’alguna manera l’interès dels nens cap els llegums, un aliment que no els acostuma a agradar massa.

Sota el títol de “Fes que els llegums siguin divertits”, el taller consistia en elaborar un dels plats preferits dels infants amb els llegums. En aquesta ocasió van preparar una pizza amb farina de cigró i un hummus, o puré de cigrons. Parellada explicava que si els nens veuen com es fa un plat tenen més ganes de provar-lo.

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 Any Internacional dels Llegums. Responent aquest fet, el restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca ha programat activitats culturals i gastronòmiques al llarg de l’any perquè clients, amics i penedesencs en general gaudeixin d’aquest producte tan versàtil. El proper acte serà el 2 de juliol amb un sopar que servirà per celebrar els 14 anys del Cigró d’Or.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: