Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Creu Roja de l’Alt Penedès ha incrementat de forma destacada el nombre de voluntaris

Divendres passat el restaurant Ca N’Ayxelà acollia el sopar anual de reconeixement a la tasca dels voluntaris de la Creu Roja de l’Alt Penedès.

Un sopar més concorregut que mai, amb la participació de 160 persones, i és que en els darrers anys la Creu Roja ha anat sumant més gent a la seva llista de voluntariat. En l’actualitat són 306 els voluntaris de l’entitat a la comarca de l’Alt Penedès, coordinats en les quatre delegacions de la comarca. La únic trobada que els agrupa és aquest sopar anual, que és , per tan , un dia de festa gran.

Va ser també un bon moment per fer la presentació davant de tot el voluntariat de la nova presidenta comarcal de l’entitat, l’Àngels Matas.

Matas valora de forma molt positiva la tasca del voluntariat de la Creu Roja.

La nova presidenta vol fer campanya de captació de nous voluntaris entre el col·lectiu de gent jove, de persones entre els 20 i 40 anys. Al la trobada de voluntariat hi havia presència també de representants dels ajuntaments de la comarca que tenen conveni de col·laboració amb la Creu Roja, com pot ser el de Vilafranca representat en aquesta ocasió per la regidora Anna Doblas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: