Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CPA Patixou fa un bon paper a la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

El CPA Patixou fa un bon paper a la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

El Club de Patinatge Artístic Patixou de Vilafranca va fer un gran paper a la Final Nacional de Patinatge Artístic per equips i xous, que es va celebrar el diumenge 29 de maig a Vilafranca.

En la categoria de xous secundària per grups, el ball “Deixa’t portar” es va classificar en segona posició, per darrere del club de patinatge d’Esplugues, i per davant del club de patinatge artístic Vilanova. Fins a 12 equips competien per al podi, en una final que va aplegar grups de patinadors del Penedès, Garraf, La Selva, Osona, el Tarragonès, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Gironès i l’Alt Camp.
El Patixou també competia en la modalitat de xous primària, on el ball “L’encantador” es va fer amb el primer lloc del podi, per davant del Sant Josep, el Folgeroles, El Vendrell, el Cambrils, La Granada, Ulldecona i Alcover.
Pel que fa a quintets de secundària, modalitat en la que també va competir el Patixou, el ball “Essència” es va endur la primera posició, per davant del grup de Torrelavit.
La final nacional s’ha organitzat enguany a Vilafranca dins els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i gràcies al Consell Esportiu de l’Alt Penedès (JESPE).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: