Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Laroc celebra el 25è aniversari amb el concert “Emocions” a l’Auditori

El concert es farà aquest diumenge a les 7 de la tarda.

La coral comptarà amb la col·laboració de la cantautora i directora de cors de gospel Sònia Moreno i el grup musical “Sin Regomello”. Al mateix temps, el concert suposarà una celebració de la trajectòria de 25 anys de la coral vilafranquina a través de la seva activitat principal, la música coral, que ha anat marcant una línia de concerts que combinen música, llum, escenografia i col·laboracions amb altres formacions musicals.

Les entrades es podran adquirir el mateix dia del concert a partir de les 5 de la tarda a l’Auditori per un preu de 5 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: