Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocatòria per escollir la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2017 de Vilafranca

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca convoca totes les entitats de la vila a una assemblea el proper dimarts 14 de juny, a les 8 del vespre, a l’Escorxador.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és formar l’equip de persones que integrarà la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon/Festes d’Hivern 2017.
Un dels objectius fixats al text del Protocol és que la Coordinadora estigui formada tant per persones que provinguin del món associatiu, com per d’altres que no hi pertanyin però que mostrin interès en formar-hi part. Per aquest motiu aquesta convocatòria també es farà extensiva a la resta de la població. La composició de la Coordinadora haurà de ser d’un mínim de quatre membres i d’un màxim de sis. Si el nombre de candidats a formar part de la Coordinadora excedís les sis persones, s’intentarà escollir la futura coordinadora per consens en el transcurs d’una propera assemblea. Si això no fos possible es procedirà a votació, amb un vot per persona assistent a l’assemblea, per tal d’escollir-la. En cap cas, com a membres de la Coordinadora, podrà haver-hi més de dues persones que siguin representants d’una mateixa entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: