Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patí Vilafranca impulsa una formació per promoure ocupació i oci inclusiu en l’hoquei

El Club Patí Vilafranca, d’acord Entrem-hi i Mas Albornà, i amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, inicien una formació per a persones que vulguin formar-se en activitats esportives del club.

Des de Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca conjuntament amb el Club Patí Vilafranca s’ha iniciat el projecte Ocupació i oci inclusiu. Aquest projecte té el suport de la Diputació de Barcelona des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.
En aquesta línia el Club Patí Vilafranca ha organitzat “La vida sobre vuit rodes; l’hoquei és divertit”. L’objectiu d’aquesta formació és donar eines pràctiques a les persones interessades en l’hoquei, que puguin donar suport als entrenaments i crear la figura de l’aprenent mecànic de patins (manteniment de bótes, coixinets, canvi de rodes…). Aquest curs es realitzarà el dies 27, 28 i 29 de juny, de 10 a 11 del matí, a la Fassina i a les instal·lacions esportives del Club Patí Vilafranca.
El públic a qui s’adreça aquesta formació és el de persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social de les cooperatives Entrem-hi i Mas Albornà per tal que es vinculin activament en la comunitat vilafranquina però també està obert a qualsevol persona que en tingui interès.
Totes les persones interessades en participar en els diferents accions del projecte es poden adreçar a al Servei d’Ocupació i Formació, La Fassina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: