Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Catàleg d’Arts Visuals 2015 recull les actuacions els artistes de la Capitalitat Cultural

És de fet la memòria de l’activitat que en el camp de les arts visuals es va fer a Vilafranca amb motiu de la Capitalitat Cultural de l’any passat.

Dimecres al vespre tenia lloc al claustre de Sant Francesc la presentació del Catàleg de les Arts Visuals 2015, a càrrec del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort.
El catàleg recull els 37 projectes que la Comissió d’Arts Visuals 2015, nomenada per l’Ajuntament i coordinada pel Servei de Cultura, va escollir per mostrar l’amplíssim ventall d’artistes, tècniques, motivacions i llenguatges de la creació artística contemporània.
Les propostes que aplega aquest catàleg conformem un ampli ventall de la diversitat de llenguatges artístics, que combinen artistes de llarga trajectòria amb d’altres de més joves, creacions conceptuals amb d’altres de més formals, peces de caràcter efímer amb d’altres que potser ja quedaran per sempre, i que fins a 156 artistes han col·laborat per fer-lo possible.
El regidor Joan Manel Montfort va destacar la participació de tots aquests artistes per fer possibles les diferents propostes que es van dur a terme; i considerava que el catàleg era també una manera d’agrair-los aquesta participació. Un any que va servir per fer d’aparador de l’activitat artística de Vilafranca i comarca.
L’acte també va comptar amb els parlaments del portaveu de la Comissió d’Arts Visuals 2015, Pep Puig, i de l’encarregat del disseny del catàleg Jordi Roca, de l’estudi gràfic Ladyssenyadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: