Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca protagonitzen la nova campanya turística de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme ha fet públic els 5 espots de la nova campanya de promoció turística de Catalunya. Un d’ells el protagonitzen els Verds i ha estat rodat a Vilafranca.

En un d’ells, els Castellers de Vilafranca són els protagonistes i s’hi poden veure imatges de la diada castellera de Fires de Maig, un assaig previ a Cal Figarot i una calçotada a la mateixa seu social dels vilafranquins.
L’espot, titulat ‘La pinya’, té la intenció de “demostrar que hi ha un lloc on és possible tocar el cel de la mà dels castellers” i s’hi observa una parella de turistes gaudint del fet casteller. En aquesta nova campanya de promoció turística es veuen diferents llocs emblemàtics de Vilafranca, com poden ser la Plaça de la Vila, el Vinseum o Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca.
El reconegut director català Cesc Gay és el responsable d’aquesta campanya titulada ‘Catalunya és casa teva’, que té l’objectiu de fidelitzar els turistes que ja coneixen la destinació catalana. Els altres espots de la nova campanya s’emmarquen a Palamós, l’Ametlla de Mar, el Bages i al Pallars Sobirà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: