Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca converteixen en plaça de 9 el Parc del Tívoli

Els vilafranquins van participar ahir a la nit a les Festes del barri del Poble Nou.

Els Castellers de Vilafranca van actuar divendres a la nit al Parc del Tívoli. La colla vilafranquina hi va descarregar el 3de9 amb folre, convertint el Tívoli en una plaça de 9. Els Castellers de Vilafranca van actuar-hi en el marc de les festes del barri del Poble Nou. Els Verds també hi van descarregar el 5de8, el 3de8 amb l’agulla i el pilar de 6.

Un cop acabada l’actuació, l’Associació de Veïns del barri del Poble Nou es va comprometre a posar una placa al Parc del Tívoli que commemori el primer castell de 9 descarregat en aquest espai. A més a més, l’Associació va convidar públicament a la colla perquè hi tornessin l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: