Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Campanya de l’Ampolla lliura més de 4.000€ al grup Tercer Món-Mans Unides de Vilafranca

La Campanya de l’Ampolla lliura més de 4.000€ al grup Tercer Món-Mans Unides de Vilafranca

Divendres 3 de juny va tenir lloc a la sala del Consell Pastoral de les parròquies de Vilafranca, l’entrega dels beneficis de l’edició 2016 de la Campanya de l’Ampolla, que es va fer el gener.

A l’acte van assistir-hi membres del grup Tercer Món – Mans Unides de les Parròquies de Vilafranca, entitat a la qual van destinats els beneficis de l’edició 2016. Enguany el projecte presentat estava titulat “Millora en l’atenció pediàtrica a Kanzenze” a la República Democràtica del Congo, un projecte que pretén millorar a nivell general la salut infantil al Congo i alhora millorar l’atenció al part i l’atenció pediàtrica a la població per mitjà de la rehabilitació i equipament de la sala de pediatria i la sala de parts de l’hospital d’aquesta població; un projecte que beneficiarà entorn de 900 infants a l’any menors de 14 anys.
El total d’ampolles recollides van ser 58.192, de les quals 35.936 eren sense etiqueta i 22.256 amb etiqueta. El total de beneficis obtinguts en l’edició 2016 de la Campanya de l’Ampolla van ser 4.189 euros, que van ser entregats per Joanjo González, responsable de Joves Cristians de Vilafranca. Des de l’entitat es valora molt positivament la passada campanya de l’ampolla i, malgrat no es van recollir tantes ampolles com anys anteriors, s’agraeix a totes les persones, entitats i col·laboradors que van fer-la possible. Ja des d’ara resta obert el període de presentació de projectes per aconseguir els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: