Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Ausencias’ ha servit per cloure la dotzena edició del Festival EVA

En els darrers 10 dies l’Alt Penedès ha viscut amb intensitat els actes de l’EVA, un festival de narració en veu alta que proposa espectacles de petit format en localitzacions singulars.

Un exemple potser el muntatge amb el qual es va cloure, aquest diumenge a la nit. A la Cisterna de Vilafranca es presentava l’espectacle Ausencias presentat per les actrius Anna Güell i Daniela Feixas.

En el transcurs de l’acte la directora del Festival, Jordina Biosca feina un balanç positiu de la 12ena edició per la consolidació i la diversificació en el territori.

La proposta de l’EVA és diversa i variada, amb històries cantades o narrades, música tradicional, romanços, classes magistrals, o lectures dramatitzades. Sempre amb un l’element comú de la paraula.

Els responsables del certàmen volen mantenir l’oferta d’actes de petit format.

Durant els 10 dies de Festival, s’han proposat 38 espectacles en 12 municipis de l’Alt Penedès.

I la cloenda es va fer amb l’espectacle Ausencias presentat per les actrius Anna Güell i Daniela Feixas una història d’una oportunitat perduda, basada en els contes del llibre “Con Àgata en Estambul”, de Cristina Fernández Cubas. Daniela Feixas ha fet l’adaptació del text junt amb Jordi Oriol, i a la vegada a Vilafranca feia d’actriu.

En aquesta edició el Festival EVA també s’ha adherit a la celebració del  100 aniversari del naixement de l’escriptor gal•lès Roald Dahl.

L’actriu i narradora Mònica Torra presentava dissabte el muntatge “Fes-li el salt” amb Roald Dahl.

Mònica Torra presentava al restaurant Hídric de Vilafranca una selecció d’alguns dels millors contes de l’escriptor gal•lès amb històries apassionants sorprenents, àcides, macabres i plenes d’humor negre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: