Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 8a edició de la Nit dels Xarel·los creix en participació i encara vol estendre’s més

El claustre de Sant Francesc de Vilafranca tornava a acollir dissabte passat una nova edició de la Nit dels Xarel·los, una iniciativa impulsada des del restaurant El Gat Blau i la DO Penedès

Ja fa unes quantes edicions que el sopar va canviar de format i es va traslladar a aquest espai més íntim. En aquesta 8a edició hi participaven un total d’11 cellers que van portar fins a 19 vins diferents de xarel·lo que els assistents van poder acompanyar dels platets elaborats per El Gat Blau i dels formatges de Xerigots. La resposta va ser molt positiva i, tot i que va venir gent de fora de la comarca, l’objectiu és estendre-ho encara més.

Per tot plegat, des del Gat Blau valoraven de manera molt positiva la participació en aquesta 8a edició, una de les més concorregudes dels darrers anys.

Durant la nit es van poder tastar les últimes propostes de Xarel·lo dels cellers Albet i Noya, Nadal, Martí Serdà, Colet Viticultors, Can Descregut, Castell de Pujades, Oriol Rossell, Pinord, Trias Batlle, Jean Leon i Sumarroca. La nit es va completar amb l’acompanyament musical del Duet Guitar By Leo & Xavi Díaz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: