Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

33 originals es presenten al Premi El Lector de l’Odissea

La 18 edició del Premi El Lector de l’Odissea ha arriba amb més força que mai: 33 obres literàries, inèdites i en català, s’hi han presentat per ser llegides pels més de cent lectors del jurat.

D’aquesta manera comença la primera fase de lectura on, fins el 18 de juliol, els lectors llegiran les obres i en faran una primera selecció. Ho fan repartits en 12 grups, i cada un és autònom per tal de valorar les obres i decidir si cada una d’elles passa a la segona fase o no.
Els noms dels autors de les obres es mantenen en l’anonimat fins al final del certamen, per tal d’assegurar la igualtat d’oportunitats de tots els participants i que no pugui influir res més que la qualitat literària de l’obra presentada en les valoracions dels lectors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: