Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Del 23 al 26 de juny se celebraran les Primeres Jornades Gastronòmiques de Sant Joan al Penedès

El projecte “El Penedès Tasta’l”, promogut pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha presentat una nova proposta de promoció per els primers dies d’estiu.

Es tracta de les primeres Jornades Gastronòmiques de Sant Joan que se celebraran del dijous 23 al diumenge 26 de juny a 9 restaurants de “El Penedès, tasta’l” amb un menú especial a 25 € amb els vins inclosos. A més les persones que es decideixin per aquests menús seran obsequiades amb una de les 6 propostes d’activitats culturals gratuïtes per invitació dels ajuntaments dels municipis on es troben els restaurants.

La consellera comarcal d’Empresa i Ocupació, Susanna Mèrida, ha presentat el projecte, acompanyada de representants del Gremi d’Hostaleria de l’Alt Penedès, de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i dels ajuntaments dels Monjos i Sant Martí.

Mèrida remarca que els comensals disposaran d’un mes per poder fer les visites culturals, amb el que es vol promoure la repetició de la visita a la comarca.

El projecte del Penedès Tasta’l promou la visibilitat dels productes de proximitat a través dels restaurants des de l’any 2013.

L’objectiu, com ja va passar amb les botigues obertes, és que les jornades gastronòmiques tinguin continuïtat.

Amb motiu de les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan, cada restaurant ha elaborat un menú “El Penedès, tasta’l” amb productes del territori, com pt ser el cas del gall del Penedès. Els ajuntaments els donen suport convidant els clients a gaudir d’una proposta cultural al municipi.

Hi participen els ajuntaments de Castellví de la Marca, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats i Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: