Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 16a festa del Tastacontes ha tornat a portar la il·lustració al carrer

La Festa dels Tastacontes és una iniciativa del Centre d’Expressió Plàstica Zig-Zag.

Aquest dissabte arribava a la seva setzena edició en continu creixement, amb la participació d’un centenar d’escoles de la comarca, pràcticament totes, i una trentena d’il·lustradors d’arreu de Catalunya. La festa del Tastacontes és una activitat que vol promoure la comunicació entre els infants i els il·lustradors, impulsar la creativitat i divulgar la creació artística. Durant la tarda del dissabte, més de mig carrer de la Font estava ocupat per nens de totes les edats i il·lustradors treballant plegats per donar vida als contes creats pels petits.

Entre les  persones que participaven dissabte al Tastacontes hi havia l’Eva i la Gemma, que estaven treballant per il·lustrar el conte de la primera sobre un grup de teatre que troba una màquina de les emocions.

 

La festa va tornar ser tot un èxit i una cita imprescindible per a moltes famílies de tota la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: