Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xarim Aresté culmina el primer Escenari Secret de Vilafranca

Va ser una vetllada artística per al públic més fidel de Cal Bolet i L’Auditori.

Una setantena de persones, entre espectadors fidels de la programació de Cal Bolet i L’Auditori i acompanyants que havien triat ells mateixos, van ser citats ahir a un quart de nou del vespre a la cruïlla entre els carrers Sarriera i Doctor Pasteur. Allà no sabien ben bé el que els esperava. Es tractava del primer Escenari Secret de Vilafranca, una vetllada artística organitzada pel Servei de Cultura amb la col·laboració de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i les Bodegues Pinord. La vetllada era un premi a la fidelitat dels espectadors i una manera d’engrescar nous públics amb el component sorpresa com a principal al·licient. El públic es va dividir en dos grups i va poder veure a diferents espais de les bodegues vilafranquines dues peces teatrals: ‘El transportista d’orgues’ i “El catalon d’una nit d’estiu”. Després, tot el públic es va reunir a l’espai principal per trobar una darrera sorpresa amb l’entrada de Xarim Aresté, acompanyat només de la seva guitarra elèctrica. Aresté va oferir a aquest públic tan especial la presentació del seu darrer treball “La Rosada”. El resultat final va engrescar als habituals i sobretot als convidats. Els artistes també van experimentar bones vibracions per la proposta i també per l’espai on actuaven. Respecte al teatre que es va poder veure ‘El transportista d’orgues’ és un monòleg d’ Helena Codorniu interpretat per l’actor Roger Vidal. Embolicat amb una bata d’estar per casa, un home seu en una butaca del menjador amb el seu fill a la falda de la seva única cama. Melangiós, escolta una música d’orgue corprenedora i observa com, a prop seu, la treballadora de la llar planxa uns pantalons al ritme de la melodia. L’altra proposta era “El catalon d’una nit d’estiu” de Roc Esquius, interpretada per la companyia Dara. Una nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també la mateixa nit, coneix a la noia que vol veure despertar cada dia. El públic de l’Escenari Secret era divers i va acabar amb Xarim Aresté que va entusiasmar a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: