Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum obre les seves portes en motiu del Dia Internacional dels Museus

Cada 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus i Vinseum commemora aquest dia amb un seguit d’activitats que començaran demà i finalitzaran diumenge.

Els actes s’inicien amb les jornades de portes obertes que el museu ofereix de forma gratuïta als seus visitants.

Una de les activitats destacades és la projecció de la nova pel•lícula de Pere Portabella, “Informe general II – En nou rapte d’Europa”, que tindrà lloc a la sala Zazie el divendres. Dissabte s’oferirà el tast de vins sub-21, organitzat i adreçat per a joves d’entre 18 i 21 anys. El responsable d’activitats Jordi Ribas es mostra satisfet per la gran varietat de temàtiques que s’ajunten amb les portes obertes.

La jornada acabarà amb les visites a les reserves de Vinseum. La primera sessió serà a les 11 i la segona a les 12 del matí. L’accés és lliure però amb inscripció prèvia.
Cecília Jané, cap de comunicació i turisme, explica que tots els museus de Catalunya es coordinen per celebrar aquest dia i remarcava la gran quantitat de públic que s’agrupava en aquests dies.

També s’organitzarà un concurs de “selfies” per penjar-les en les xarxes socials i en acabar la jornada s’oferiran premis a les fotografies més votades.
El museu oferirà un 10% de descompte en tots els productes de marxandatge i en els vins i caves de la botiga. Per a més informació sobre els actes es pot visitar el web de Vinseum i les reserves s’han de fer a través del correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: