Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la Trocajove, la trobada de joves dels esplais de la Fundació Pere Tarrés

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Vilafranca la Trocajove, la trobada d’adolescents del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

Ja són més de 720 joves inscrits d’entre 15 i 18 anys que participaran juntament amb els seus monitors. Els participants faran de l’esplai un lloc de convivència dins d’un entorn festiu, formatiu i lúdic on s’aprendrà a treballar i compartir. De Vilafranca hi haurà uns 20 adolescents i un total de 50 entre el Penedès, Garraf i l’Anoia. La inauguració es farà aquest dissabte a dos quarts de dues del migdia al Parc del Poble Nou, on es faran activitats durant el matí. Per la tarda els joves aniran a la Basílica de Santa Maria i a altres indrets de la vila.
Sota el lema “Se’t veu l’etiqueta”, la trobada girarà entorn dels estereotips i prejudicis que els joves i adolescents acostumen a tenir en les seves relacions personals. Els alumnes reflexionaran sobre les etiquetes que cadascú porta a sobre.

Tots els participants viuran una experiència lúdica a través dels jocs, la vetllada i el concert però també d’aprenentatge i reflexió amb les xerrades i els espais formatius on es treballen diferents competències i habilitats.

L’acte comptarà amb l’assistència del president del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans Xavier Nus. Nus explicava en què consisteix aquesta federació d’esplais.

La Fundació Pere Tarrés és l’entitat de lleure més gran de Catalunya que aplega més de 182 centres d’esplai acollint prop de 18.000 infants, adolescents i joves gràcies a la tasca educativa i voluntària d’uns 3.500 monitors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: