Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Viajes Ecuador s’emporta el premi al millor estand de les Fires de Maig 2016

Dissabte al vespre dins el marc de les Fires de Maig es va fer el lliurament de la 14a edició dels Premis Enamora’ls.

L’acte es va fer a la carpa de la Cuina del Vi i, com cada any, l’objectiu era reconèixer les millors empreses i entitats que són presents a les fires. Aquest any es va optar per fer dues categories. La primera era l’empresa que ha implementat una estratègia per promocionar-se a les xarxes socials abans i durant les Fires de Maig. El primer premi, de 300 euros, se’l va endur el concessionari EMMS. El segon de 200 euros va ser per a Teixits Solà i el tercer, de 150 euros, va caure a l’associació El Fath per Dones.
La segona categoria era el premi al millor estand. Aquest any es va fer una votació popular de la qual sortien els 5 finalistes.

Finalment l’Ajuntament de Vilafranca va atorgar el premi al millor estand d’aquesta edició 2016 a Viajes Ecuador. Pere Albornà és el representant de l’agència i explicava que aquest any van optar per promocionar la temàtica d’Europa.

El jurat va explicar que va ser difícil decidir el guanyador de la categoria al millor estand, ja que hi havia un alt nivell en la part tècnica de la gran majoria dels participants.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: