Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds estrenen aquest diumenge la “ronda de vermut”

 Es tracta d’una iniciativa per millorar les relacions entre castellers i afició després de les diades a casa

Coincidint amb l’actuació de Fires de Maig d’aquest diumenge els Castellers de Vilafranca faran per primera vegada la “ronda de vermut”. La nova junta ha apostat per aquesta proposta, especialment després del Concurs de castells de Tarragona del 2014. En aquell moment, van ser molt comentats els xiulets que l’afició i altres colles castelleres van fer quan els de Vilafranca es van proclamar guanyadors. Precisament per millorar les relacions, tant entre colles castelleres com amb l’afició, els verds han pensat a convidar-los a fer un vermut a Cal Figarot, després de les diades que organitzen a casa: és a dir, el 13 d’agost per l’aniversari de Cal Figarot, el 25 de setembre, per la diada de Sant Miquel, i l’1 de novembre per Tots Sants. Tot i així van pensar que aquestes Fires de Maig eren un bon moment per donar el tret de sortida i, per això, aquesta vegada hi han convidat els Xicots i la Jove de Vilafranca. L’Ulpi Roman, Vicepresident de l’Àrea institucional, explicava què volen aconseguir exactament amb la ronda de vermuts.

L’acord s’ha fet amb vermuts Miró. Precisament l’empresa de Reus ha iniciat un projecte amb la Coordinadora de Colles Castelleres per treure al mercat el Vermut casteller, un vermut personalitzat. Les vendes d’aquest producte ajudaran a finançar les formacions castelleres, que el podran adquirir a preu de cost i comercialitzar-lo a un preu acordat amb Vermuts Miró. Per fer l’etiqueta, l’empresa va fer un concurs que, casualment, també ha guanyat la vilafranquina Carla Elias.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: