Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La venda de cotxes augmenta un 15% respecte l’any passat durant les Fires de Maig

Els concessionaris que aquest any participaven a les Fires van tancar un total de 140 operacions, segons dades de diumenge a la tarda.

 

Es tracta d’una dada molt positiva ja que suposa un increment de 15% respecte l’any passat. Els concessionaris asseguraven que s’han superat les expectatives que tenien abans de començar, i destacaven que la gent que s’acosta a les Fires ja ve amb la idea de comprar. Nicolàs explicava també que l’assistència havia estat irregular. La majoria de les visites es van concentrar dissabte a la tarda i, en canvi, diumenge, molta gent interessada en les ofertes va aprofitar per tancar les operacions. També hi va influir que el Vilafranca de futbol jugués al camp municipal a 2/4 de 7 i que la copa del Rei amb el Barça fos a 2/4 de 10, quan les fires tenien previst tancar a les 10. Unes coincidències que, finalment, no van afectar el nombre de vendes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: