Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els valencians “La Raíz” actuaran per Festa Major el 30 d’agost, a la rambla de St. Francesc

Els valencians “La Raíz” actuaran per Festa Major el 30 d’agost, a la rambla de St. Francesc

Els Administradors ho han anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials.  El grup del País Valencià acaba de treure el seu nou treball “Entre Poetas y Presos”.

 

La Raíz va néixer l’any 2006 quan tres dels seus components, l’Edu, el Pablo i l’Adri, es van unir per buscar nous sons i jugar amb el rap polític i el mestissatge. El grup va anar incorporant nous membres i l’any 2009 va sortir al mercat el seu primer treball “Guerra del Silencio”. A partir d’aquí, van anar perfeccionant els seus temes, i van treure el seu segon i tercer treball: El Lado de los Rebeldes i Así en el Cielo como en la Selva. L’any 2013 van superar els 40 concerts i el 2014 van fer un tour per Europa mentre que a l’estat espanyol van ser els caps de cartell de molts dels festivals on van tocar. Després d’una gira suau el 2015, aquest any tornen amb nou disc i el grup visitarà Vilafranca aquest 30 d’agost.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: