Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UOC ha explicat la seva oferta als alumnes de cicles de l’IES Alt Penedès

Des de la UOC han detectat que un percentatge important dels seus alumnes en determinats estudis provenen de cicles formatius.

D’aquesta manera, des de la UOC estan incidint a les aules dels instituts per informar sobre la seva oferta. Aquest era l’objectiu de la sessió informativa que va tenir lloc ahir a la tarda a l’aula de robòtica de l’Institut Alt Penedès.

Des de la Universitat Oberta de Catalunya destaquen que la formació a distància permet una major flexibilitat per compaginar uns estudis amb altres, o bé amb la vida laboral i familiar. Però també que porta intrínsec el concepte de formació al llarg de la vida.

 

La sessió informativa es va centrar sobretot en els estudis d’informàtica, multimèdia i telecomunicacions que ofereix la Universitat Oberta de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: