Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Sisternes i Fina Mascaró candidats de l’Alt Penedès d’ERC a les properes eleccions

Aquest matí ERC ha convocat als mitjans de comunicació per anunciar quins seran els representants polítics de l’Alt Penedès que aniran a les llistes del Congrés de Diputats i del Senat .

Les eleccions s’han de celebrar el dia 26 de juny. El president d’ERC a l’Alt Penedès, Pol Pagès, acompanyat del Secretari d’organització d’ERC al Penedès, Pere Sàbat, ha presentat al candidat altpenedesenc de la llista dels republicans al Congrés de Diputats. Es tracta del regidor de via pública, medi ambient i mobilitat de Sant Sadurní, Toni Sisternes, que va de número 13, la mateixa posició en la que anava quan es van fer les eleccions generals el passat mes de desembre.

Sisternes remarca que els catalans estan cansats de veure com l’estat rebutja les lleis de caràcter social que aprova el Parlament.

D’altra banda al Senat es presenta com a candidat principal l’actual senador, Santi Vidal, el jutge nascut a Sant Sadurní. La candidata que figura en tercera posició a la llista pel Senat és la regidora d’Olèrdola, Fina Mascaró.

La candidata indica que davant la posició expressada pels grans partits espanyols la única via de sortida per Catalunya és la república.

Per la seva banda Pol Pagès ha apuntat que ERC aspira a millorar fins i tot els bons resultats que van obtenir a l’Alt Penedès en les eleccions del 20 de desembre de l’any passat, quan van ser la força més votada a la comarca.

L’acte central de campanya d’ERC a l’Alt Penedès es farà el diumenge 12 de juny a les 12 del migdia amb la participació del diputat Joan Tardà, i l’acte central de les comarques del Penedès tindrà lloc a Vilanova el dia 21 de juny amb Gabriel Rufian i Santi Vidal.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: