Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Morera i Maite Torrejón han guanyat la sisena cursa d’orientació Lluís Barrera

Aquest diumenge es va celebrar la 6a Cursa d’Orientació Lluís Barrera, organitzada per Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca per recordar el qui va ser cap de colla dels vermells.

La cursa va aconseguir una bona participació, amb 320 inscrits entre les dues curses, la llarga i la familiar. Els organitzadors van destacar la gran quantitat de famílies que no van deixar passar l’oportunitat de poder córrer la modalitat de cursa infantil/familiar pels carrers de la vila, i on els més petits van poder gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades en el mapa. Però també destaquen la duresa de la cursa llarga, de 24 quilòmetres. En general, les sensacions no podien ser més positives, tant per la gran participació com per les ganes de repetir que manifestava tothom.

 

Els guanyadors de la cursa llarga van ser Toni Morera i Maite Torrejón. Pel que fa als equips mixtes, la primera posició va ser per l’equip RUI SHI, format per Cèlia Llurba i David Labrador. I quant a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser pels equips: Les tres maries, Invasió Vermella, Torreta, Arc de Sant Martí i Família Melson.

L’Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca agraeixen la col·laboració i participació de tothom, les aportacions de tots les patrocinadors i col·laboradors sense els quals no hagués estat possible portar-la a terme, i s’emplacen a celebrar una nova edició a finals de maig de l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: