Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicien els actes de la 7a Setmana de la Gent Gran amb el pregó de Joan Terrades

Ahir es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament el pregó que dóna el tret de sortida a la Setmana de la Gent Gran.

L’acte va anar a càrrec de Joan Terrades, actual president de les Aules Universitàries de la Gent Gran i molt implicat en el teixit cultural vilafranquí. El saló de sessions va reunir més d’un centenar de persones per sentir el seu pregó. Terrades va fer un repàs molt personal dels moments viscuts al llarg de la seva vida i dels records d’infància. El discurs es centrava en dos aspectes bàsics: recordar l’evolució de la història del carrer on havia nascut, viscut i treballat com a sastre, d’altra banda, animar la gent gran a participar en aquests actes.

Segons el pregoner, aquesta és una manera de facilitar la integració sobretot pels que venen de fora i destacava la gran varietat d’activitats per la gent gran que acull Vilafranca.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a les persones, Ramon Zaballa i el regidor Aureli Ruiz, van ser els encarregats d’obrir i tancar l’acte. Tots dos van destacar la vàlua, tant professional com personal, del pregoner i la seva trajectòria com a sastre.
Els actes de la Setmana de la Gent Gran duraran fins el 30 de maig i es poden consultar al web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: