Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Comarcal de Cultura convoca el 6è Premi a l’Edició de Recerca Històrica

El premi té com a objectiu fomentar la recerca històrica sobre la comarca de l’Alt Penedès o sobre el Penedès en general.

Consisteix en un ajut econòmic de 1.000 € per subvencionar les despeses d’edició. Es poden presentar al premi tant les persones que hagin fet el treball de recerca com les editorials que el vulguin publicar. El termini per a la presentació dels treballs és el 30 de juny de 2016.
El jurat del Premi a l’Edició de Recerca Història 2016 estarà format per un representant de l’Institut d’Estudis Penedesencs, un representant de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès i el conseller de Cultura del Consell Comarcal.

Les bases de la convocatòria i la instància de sol·licitud es poden descarregar des del portal de “Tràmits i Gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: