Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Mercat de Segona Mà de la Girada aposta per consolidar-se a Vilafranca

Diumenge al matí la Rambla de la Girada acollia la segona edició del mercat de segona mà que organitza l’Associació de Veïns del barri a petició de dues veïnes de la Girada.

La presidenta de l’Associació de Veïns, Montse Espinosa, explicava que van rebre la idea amb molt bons ulls per fer la primera edició, i que ara han repetit amb la voluntat d’ajudar a donar una segona oportunitat a objectes que tenim a casa i que ja no fem servir.
S’hi podien trobar parades d’objectes molt diversos, com ara llibres, roba o joguines. Les promotores d’aquest mercat van ser la Sonia Pacheco i la Azuzena Nieto, que expliquen que elles sovint són compradores en mercats d’aquest tipus i van pensar què a Vilafranca hi havia espai per fer-ne un.
Donada la bona resposta que va tenir la primera edició ara fa uns mesos, i també la d’aquest diumenge tot i el temps que no acompanyava gaire, des de l’Associació de Veïns de la Girada comentaven que la intenció és mantenir-lo i fer-lo un parell de cops l’any. La propera edició podria ser de cara al setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: