Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit una xerrada sobre les claus per crear la futura hisenda pròpia catalana

El passat divendres va tenir lloc a l’Escorxador la xerrada sobre el projecte d’Hisenda pròpia que està duent a terme el Govern de Catalunya.

Es tracta d’una de les estructures d’estat més importants que s’han marcat com a objectiu dins aquesta legislatura. Així doncs, va servir per exposar en què consisteix el projecte i també respondre tots els dubtes que es plantegen els ciutadans.

El secretari explicava que per formar una Hisenda pròpia s’han de tenir en compte 4 eixos: desenvolupar el marc legal, dissenyar la governança, disposar dels sistemes informàtics i configurar una base de dades per dur a terme la recaptació de tributs. També explicava que la prioritat de l’agència és crear la hisenda tributaria pròpia catalana i no fer d’intermediària entre l’Estat espanyol i els ciutadans, administracions o empreses.

Segons Salvadó, en els propers 14 mesos el govern espera tenir una agència amb 800 treballadors i capacitat per afrontar els reptes de futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: