Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos incorpora els estudis de l’Escola de Música de l’Alt Penedès

El municipi s’adherirà a partir d’aquest any a l’oferta d’estudis musicals de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, que ofereix classes a diverses localitats de la comarca.

Les classes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès es faran a l’escola Arrels a partir del proper mes de setembre, tot començant per les formacions als més petits. Les preinscripcions per al curs escolar 2016-2107 es poden fer fins al 31 de maig a l’Ajuntament dels Monjos o al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

L’Escola ofereix formació musical a infants a partir de 3 anys, joves i adults, que poden triar entre 13 instruments musicals dins el gèneres clàssic, modern i tradicional. Els programes formatius inclouen la possibilitat de formar part de grups corals, conjunts instrumentals o combos i de formacions intermunicipals com la Batukada, la Banda de vent, l’Orquestra de corda o les orquestres de guitarres.

Les persones que vulguin informar-se sobre l’Escola de Música de l’Alt Penedès es poden adreçar a l’Ajuntament o al Consell Comarcal. També pot ser a través de correu electrònic o al web www.emap.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: