Divendres, 9 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní ha viscut diversos episodis d’incivisme que costaran als ciutadans 4.200 euros

Sant Sadurní ha viscut diversos episodis d’incivisme que costaran als ciutadans 4.200 euros

La reparació i material dels danys ocasionats, neteja d’arbres cremats i de la calçada i realització d’altres tasques de manteniment tenen un cost de 4.200 euros.

Aquests darrers dies s’han tornat a produir diversos actes de vandalisme a Sant Sadurní, segons informa el servei de premsa de l’Ajuntament: la crema del contenidor del Carrer Narcís Viader, la crema d’un xiprer al carrer Puigverd i d’un altre al parc de la Rambla o l’abocament en tres ocasions del contenidor de vidre del carrer Gelida.

Des de l’Ajuntament es demana de nou a la ciutadania que respecti l’entorn i que rebutgi i denunciï els actes de vandalisme, per treballar conjuntament pel civisme i per una vila responsable i compromesa. Si és possible detenir els causants de les destrosses, aquests hauran d’assumir la responsabilitat dels seus actes i el cost dels danys ocasionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: