Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ràpita guanya el primer premi en carrosses no inèdites del Carroussel Costa Brava

Diumenge es va celebrar el 54è Carroussel de la Costa Brava.

La rua va tenir lloc a Palafrugell i dues carrosses de Santa Margarida i els Monjos van participar-hi. La protagonista va ser la del Grup de Carnaval de La Ràpita amb el lema “de La Ràpita a Moscou: 20 anys de Carnaval”. La carrossa representa la catedral de Sant Basili de la plaça vermella de Moscou com a element principal. El grup va quedar primer en la modalitat de carrosses no inèdites i es va emportar 500€ i un prisma de metacrilat com a premi. L’altra participant va ser l’Esplai Carnavalístic dels Monjos sota el lema “BeatleMania”, on l’element principal era un submarí groc en referència a un dels temes més populars dels Beatles. La carrossa va quedar novena en la mateixa modalitat.

Les dues carrosses han participat a la rua del Carnaval de Vilafranca i han obtingut premis importants en l’Alt i Baix Penedès, especialment la Carrossa de la Ràpita que va guanyar tots els concursos la temporada passada, inclòs el de la rua vilafranquina.

També anomenat Carnaval de Carnavals, el Carroussel de la Costa Brava va ser seguit per unes 27.000 persones, amb una desfilada que es va allargar al voltant de les cinc hores i va servir per posar el punt i final a les Festes de Primavera de Palafrugell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: