Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pressupost de la Generalitat 2016 contempla l’equipament del nou ambulatori de Vilafranca

L’Alt Penedès rebrà 10 milions 360 mil euros.

Les inversions destinades a les set comarques que integren la corona metropolitana de Barcelona, Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Garraf, Alt Penedès, Vallès Oriental i Vallès Occidental,  tenen previst rebre un total de 420 milions d’euros del pressupost consolidat adreçat al territori aquest 2016, segons consta als pressupostos aprovats pel Govern aquest dimarts. La xifra està per sota dels 730 milions que contemplaven els pressupostos del 2015. La comarca que s’endú major inversió és el Barcelonès i la que en rebrà menys és el Garraf. L’Alt Penedès rebrà 10 milions 360 mil euros.

D’aquesta xifra global en podem assenyalar algunes inversions destacades. Unes d’aquestes, i no pas per la quantitat sinó perquè suposaria la posada en marxa definitiva de l’equipament, són les tres partides del Servei Català de la Salut destinades a maquinària, mobiliari i equipament informàtic per el nou Centre d’Atenció Primària de Vilafranca que sumen un total de 450.000€. També a Vilafranca destaquen partides d’inversió per la primera fase de la reforma del Parc de Bombers amb 750.000€ o diverses partides d’inversió en obres, mobiliari i maquinaria a l’Hospital Comarcal que sumen 560.000€.

A la resta de la comarca de l’Alt Penedès destaquen especialment les obres de la construcció del CEIP Guerau de Peguera a Torrelles de Foix, amb una inversió de 2’3 milions d’euros, un milió d’euros per a l’ampliació i millora de la depuradora de Sant Pere de Riudebitlles, o l’ampliació del CAP de Gelida amb 670.000€ d’inversió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: