Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local fa una campanya de control de velocitat en vies urbanes de Vilafranca

A partir d’avui i fins divendres la Policia Local de Vilafranca efectuarà una campanya de control de velocitat a diferents vies del municipi.

Els diferents punts de control coincideixen amb els trams on s’han detectat més conductes de risc. Es posarà especial atenció en les velocitats inadequades, sobretot les que afecten a la seguretat dels vianants.

Les mesures de vigilància i control tenen com a objectiu la contenció de conductes i accions no segures dels conductors imprudents o temeraris i les conduccions de risc com velocitats inadequades. També busquen l’impediment de les conduccions en condicions psicofísiques alterades, com el consum d’alcohol o drogues. Se centraran en el no ús o ús inadequat dels sistemes de seguretat passiva, com el cinturó, els sistemes de retenció infantil o l’ús del casc i, per últim, la contenció de les actituds o accions insolidàries dels conductors com ara estacionaments en lloc on dificulta el pas dels vianants o la seva visibilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: