Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins col·labora a millorar paisetgísticament Vilafranca

El PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins col·labora a millorar paisetgísticament Vilafranca

L’alumnat del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball de l’especialitat de Vivers i Jardins ha col·laborat en un projecte de millora d’un carril bici.

L’alumnat del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball de l’especialitat de Vivers i Jardins han col·laborat amb el Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Vilafranca portant a terme un projecte de millora d’un carril bici ubicat al carrer del Camí Fariner i l’avinguda de Tarragona, molt a prop de l’IES Alt Penedès.
Aquesta actuació forma part del projecte integrat que elabora l’alumnat del PFI-PTT de Vilafranca 2015-2016, format per 11 joves d’entre 16 i 21 anys, els quals han participat en el disseny, el replantejament de la zona, les millores del sòl, la implementació de les espècies vegetals seleccionades i la instal·lació d’elements decoratius per acabar d’ornamentar i millorar l’espai.
El pla d’estudis combina una formació professional del sector, amb aprenentatges de tipus més general sobre coneixements de l’entorn social, llengua, matemàtiques, tecnologies de la informació i la comunicació, amb activitats aplicades a la vida quotidiana i altra formació relacionada amb el seu desenvolupament personal i d’assessorament professional.
Aquestes actuacions, per una banda, permeten a l’alumnat adquirir les competències professionals del sector en entorns productius reals i, per altra, són actuacions que tenen una repercussió important en el territori, ja que es plantegen amb la finalitat d’incrementar el valor paisatgístic d’espais públics de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: