Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista Bibiana Ballbé defensa la creativitat com a inversió a la Jornada de l’emprenedor

La conferència precedia el lliurament de premis del concurs Creajove sota el títol ‘Trenca les normes. Provoca el canvi’.

Bibiana Ballbé és periodista especialitzada en cultura i creativitat, però també ha emprès multitud de projectes, el darrer la xarxa de creatius The Creative Net. Ballbé no ha ofert una conferència convencional, sinó que ha buscat la interpel·lació constant del públic, fins i tot fent-los canviant de lloc on seure.

Precisament, el seu missatge s’ha centrat en el canvi com a eina per a despertar la creativitat. Tot i que ha destacat sobretot la importància de, no només adaptar-se al canvi, sinó també de liderar-lo. D’altra banda, ha situat la creativitat com a eina imprescindible al llarg de tota la vida.

Per a Ballbé, la creativitat no ha de ser assumida com un risc, sinó com una inversió.

La periodista ha destacat que els nens de cinc anys tenen un 95% de la seva creativitat explotada, mentre que quan ens fem grans aquest percentatge baixa fins al 2%. També ha apuntat que les empreses cada cop valoren més la creativitat i que l’impacte econòmic d’aquesta està més que demostrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: