Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca jugarà aquesta tarda la primera final europea de la seva història

Després d’arribar a la pròrroga, ahir els vilafranquins van superar a l’Sporting portuguès en el cinquè penal de la tanda.

El Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi s’enfronta aquest diumenge a dos quarts de vuit de la tarda al repte més important dels seus 46 anys d’història. Jugarà contra el Barcelos la seva primera final d’una competició europea, la de la Copa de la CERS.

Ahir el Patí va patir fins a l’últim moment, però es va endur una victòria merescuda. L’enfrontament amb l’Sporting de Lisboa va començar amb l’adversitat d’un penal injust que avançava als portuguesos. L’empat va arribar als dos minuts de la segona part de la mà de Roger Rocasalbas. La pròrroga va acabar en empat, tot i la superioritat dels vilafranquins, i no va ser fins a la tanda de penals, i fins a la cinquena execució, també de Roger Rocasalbas, que es va poder gaudir d’una victòria merescuda.

L’altre finalista serà el Barcelos, que va superar el Matera d’Itàlia, també als penals.

El partit es juga a Barcelos avui a dos quarts de vuit del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Vilafranca amb locució de Josep Gumà. També s’hi ha desplaçat Xavi Gonzàlez per recollir les imatges per Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: