Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Paraules al Claustre i +” s’obre parlant de la poetessa vilafranquina Anna Maria de Saavedra

El Claustre de Sant Francesc acollirà un any més, i ja en van sis, el cicle “Paraules al Claustre i +”, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Comprèn un total de 10 activitats.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció Exterior, on està inclosa la regidora de Cultura, Joan Manel Montfort, ha estat l’encarregat de presentar la programació cultural que tindrà lloc al claustre. El cicle inclou formats tan variats com una jornada d’estudi dedicada a un intel·lectual vilafranquí, recitals poètics, exposicions, cantautors, accions pel públic infantil. En aquesta ocasió és la poeta Anna Maria de Saavedra.
Enguany el cicle es fa ressò també de dues efemèrides prou significatives en el món del pensament i la literatura universals: la commemoració dels 700 anys de la mort del polifacètic Ramon Llull i la dels 400 anys de la mort del dramaturg i poeta William Shakespeare.
Sobre la jornada que obrirà el cicle el proper 14 de juny, dedica a Anna Maria de Saavedra, la tècnica de Cultura, Sílvia Amigó, explicava que es tracta d’una jornada científica i acadèmica però també pedagògica i a l’abast de tothom.
L’assistència a la jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia a l’adreça
La resta d’activitats són una xerrada-col.loqui i dues obres basades en textos de Shakespeare, un espectacle musical, una exposició fotogràfica, el cicle Veus Paral.leles enguany amb poetes grecs, espectacles basats en textos de Ramon Llull i de la poetessa polonesa Wislawa Szymborska, i un espectacle infantil amb Santi Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: