Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nati Soler presenta ‘Diuen…escrits propers’ que va fer juntament Josep Vallès fa 5 anys

Durant tot aquest temps el llibre s’havia quedat en un calaix.

Finalment, en una conferència organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs sobre territori i paisatge, la Nati en va parlar i els ajuntaments de La Bisbal i Llorenç, d’on són els dos autors, es van interessar en publicar-lo. La idea de fer el llibre va néixer d’un d’anterior que ja havien publicat conjuntament al 2006 i que es titulava “Poemes de pedra seca”. Com en aquesta ocasió, també combinava les imatges del Josep amb els textos de la Nati.

 

Després d’acabar el llibre, el Josep va morir ara fa 4 anys sense veure’l publicat però ara, finalment, ha sortit a la llum amb Cossetània. Al llarg de ‘Diuen…escrits propers’ s’intercalen imatges i textos, alguns de molt explícits i d’altres que s’allunyen de la realitat objectiva de les fotografies i que parlen d’històries personals o de ficció.

El llibre permetrà als lectors descobrir espais i petits detalls del Penedès que passen desapercebuts i que, a vegades, estan lligats al pas del temps.

Nati Soler va presentar el llibre a la Biblioteca Torras i Bages acompanyada de l’Albert Carrasco, de Penedesart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: