Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mil persones van participar a la Caminada Solidària contra el càncer de la Fundació Vallformosa

Aquest diumenge al matí es va viure una gran jornada solidària a la primera edició de la Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança.

Organitzada per la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès, començava a dos quarts de 10 del matí la caminada des de la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca. A la plaça l’organització estava a punt per la recepció als participants, que eren aproximadament un miler. Abans de marxar es va fer una foto de grup alçant les motxilles amb el lema “Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança”.

El camí seguia entre vinyes fins arribar al primer avituallament, que estava ubicat als Pujols, al terme municipal de La Granada. A continuació, el recorregut continuava fins a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on es va oferir un esmorzar gentilesa de “Casa Ametller”.

El recorregut finalitzava de nou a Vilafranca, però tornant per un altre recorregut que passava pel terme municipal de Les Cabanyes. En total van ser 12km de vinyes, naturalesa i solidaritat. Els beneficis d’aquesta caminada aniran a parar a l’Associació Live!, que impulsa i acompanya el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa. Segons els primers càlculs, podrien ser entre 5.000 i 6.000 euros, tot i que el número exacte es farà públic en els propers dies.

La Presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, valora molt positivament aquesta acció solidària i agraeix als assistents, empreses i institucions el suport que han donat a la Caminada. També ha destacat la feina realitzada pel Centre Excursionista Penedès i dels diversos voluntaris que van fer possible que la caminada fos un èxit organitzatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: