Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Marxa Som farà aquest dissabte una xerrada informativa a Sant Sadurní

Demà a les 5 de la tarda s’ha convocat una reunió a Sant Sadurní, al Casal d’entitats per presentar el projecte de la Marxa Som i per confirmar el recorregut per la comarca.

Es donarà a conèixer la Marxa Som i s’aniran constituint els Grups Locals d’Acollida. La reunió és oberta a tothom.

La Marxa Som és una caminada popular que recorrerà Catalunya aquest estiu seguint la ruta del Camí per reflexionar sobre un nou model de democràcia participativa. Començarà en diferents punts del territori i arribarà al Penedès a finals de juliol. Els participants es poden inscriure a les diferents etapes i reservar sopar i dormir. També es pot inscriure si es vol formar part d’un Grup Local d’Acollida a través del web de La Marxa Som. Fa un mes ja es vans constituir dos Grups Locals d’Acollida al Penedès i està previst que es vagin formant la resta de grups al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: